Yhteystiedot & jäsenyys

Jäsenmaksu on (1.1.2021 alkaen) 7€ ja maksetaan joko Hyden tai Teepakin tilille kalenterivuosittain. Syyskuussa tai myöhemmin maksetut maksut kattavat myös seuraavan vuoden jäsenyyden.

Teepakki (Polyteknikkojen partioklubi Teepakki ry)

Teepakin hallituksen tavoittaa osoitteesta teepakki-hallitus@list.ayy.fi.

Teepakin jäseneksi voivat liittyä kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat ja muut teepakkimieliset. Liity jäseneksi täyttämällä jäsenyyslomake ja maksamalla 7 euroa Teepakin tilille FI31 6601 0003 2436 64 (BIC AABAFI22). Lomakkeella olevat tiedot kerätään yhdistyslain ja AYY:n yhdistysohjesäännön mukaisesti ja niitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Jäsentietolomake kuuluu täyttää joka vuosi jäsenmaksun maksamisen yhteydessä, jotta jäsenyytesi pysyy voimassa.

Jäsenmaksun maksamalla olet oikeutettu osallistumaan Teepakin ja Hyden yön yli kestäville retkille ja vuokraamaan varusteita Teepakilta. 

Hyde (Helsingin yliopiston partiolaiset ry)

Hyden hallituksen tavoittaa osoitteesta hyde-hallitus@helsinki.fi. Häirintäyhdyshenkilöille voi myös ilmoittaa havaitsemastaan häirinnästä lomakkeella.

Hyden jäseneksi voivat liittyä kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat ja muut hydemieliset maksamalla 7 euroa Hyden tilille FI52 1572 3006 1040 46 (BIC NDEAFIHH). Laita maksuun viestiksi nimesi, kotikuntasi, sekä tieto siitä, oletko HYYn jäsen. Nämä tiedot kerätään jäsenyyden ajaksi yhdistyslain ja HYYn sääntöjen vaatimalla tarkkuudella.

Jäsenmaksun maksamalla olet oikeutettu osallistumaan Teepakin ja Hyden yön yli kestäville retkille ja vuokraamaan varusteita Teepakilta.