Jäsenyys

Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksu 7€ joko Hyden tai Teepakin tilille. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Uusille jäsenille syyskuussa tai myöhemmin maksetut maksut kattavat myös seuraavan vuoden jäsenyyden.

Jäsenenä voit osallistua Teepakin ja Hyden yön yli kestäville retkille ja vuokrata varusteita Teepakilta

Teepakki (Polyteknikkojen partioklubi Teepakki ry)

Teepakin jäseneksi voivat liittyä kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat ja muut teepakkimieliset.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenyyslomake ja maksamalla 7 euroa Teepakin tilille FI31 6601 0003 2436 64 (BIC AABAFI22).

Lomakkeella olevat tiedot kerätään yhdistyslain ja AYY:n yhdistysohjesäännön mukaisesti ja niitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Jäsentietolomake kuuluu täyttää joka vuosi jäsenmaksun maksamisen yhteydessä, jotta jäsenyytesi pysyy voimassa.


Hyde (Helsingin yliopiston partiolaiset ry)

Hyden jäseneksi voivat liittyä kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat ja muut hydemieliset.

Maksa 7 euroa Hyden tilille FI52 1572 3006 1040 46 (BIC NDEAFIHH). Laita maksuun viestiksi nimesi, kotikuntasi, sekä tieto siitä, oletko HYYn jäsen. Nämä tiedot kerätään jäsenyyden ajaksi yhdistyslain ja HYYn sääntöjen vaatimalla tarkkuudella.


Liity myös tiedotuskanavillemme ja keskusteluryhmiin jotta näet mitä kaikkea on tulossa. Tapahtumista löytyy lisäksi tietoa tapahtumasivulta.

Mitä muuta?

Nauti luonnosta ja Hydepakin tapahtumista! Mikään ei virkistä kuin raikas tuuli ja aamukaste. Jos kuitenkin haluat jotain vielä enemmän, harkitse aktiivijäseneksi ryhtymistä tai hallitukseen liittymistä. Tapahtumat eivät järjestä itseään ja yhdistystoiminnassa oppii monia hyödyllisiä taitoja, kuten ruokien suunnittelua, viestintää, kuljetusten hankkimista, tilinpäätöksen tekemistä, nettisivujen rakentamista, budjetointia …

Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että meidän porukassa on hauskaa ja yhdessä tekemällä saat upeita ystäviä!

Voit päästä toimijaksi kysymällä hallituslaiselta tai tapahtuman järjestäjältä.

Toimijat on se porukka, joka järjestää kaikki Hydepakin tapahtumat. Toimijoihin kuuluu aktiivisia jäseniä ja Teepakin ja Hyden hallitukset.

Toimijaksi pääset, kun autat jonkin Hydepakin tapahtuman järjestämisessä. Voit sopia hallituslaisen tai toisen toimijan kanssa siitä, millaista tapahtumaa haluaisit olla järjestämässä ja mitä haluaisit tehdä.

Tapahtumia suunnitellaan suunnittelukokouksissa ja niihin osallistuminen onkin paras tapa päästä mukaan järjestämään.

Tapahtumien järjestämisen lisäksi toimijat pääsevät myös viettämään aikaa ainoastaan toimijoille suunnatuissa tapahtumissa ja vapaamuotoisemmin järjestetyissä hupailuissa. Toimijat on monelle kaveriporukka.

Yhdistysten hallituksiin kaivataan myös aina uusia innokkaita jäseniä. Hallitusten jäsenet valitaan yhdistysten kokouksissa loppusyksystä. Odotellessa voit vilkaista nykyisen hallituksen roolit ja jäsenet yhteystiedoista