UKK

Usein kysytyt kysymykset. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai mietteitä Hydepakin toiminnasta, joihin et täältä löydä vastausta, ota yhteyttä hallituksiimme: hallitus@hydepakki.fi.
Miten voin liittyä jäseneksi?

Jäseneksi voi liittyä täältä. Aalto-yliopiston opiskelijat ja muut teepakkimieliset maksavat jäsenmaksun Teepakin tilille ja Helsingin yliopiston opiskelijat ja muut hydemieliset HYDEn tilille.

Mistä saan tietoa tapahtumista?

Kaikista tapahtumista ilmoitetaan Hydepakin sähköpostilistalla, johon voit liittyä tältä sivulta. Sähköpostilistalle voi liittyä, vaikkei olisi vielä jäsen. Tapahtumat näkyvät myös Hydepakin kalenterissa. Suurimmasta osasta tapahtumia infotaan myös Hydepakin Facebook-sivuilla. Tapahtumia keksitään ympäri vuotta, joten kalenteriin päivitetään uusia tapahtumia aina vähän väliä. Tarkempaa tietoa tapahtumista sekä ilmoittautumisohjeet lähetetään sähköpostilistalle ennen tapahtumaa.

Haluaisin osallistua vaellukselle / retkelle, mutta minulla ei ole varusteita.
Hydepakki lainaa veloituksetta tapahtumiinsa makuupusseja, makuualustoja, telttoja ja retkikeittimiä. Lisäksi meillä on yksi rinkka lainattavaksi. Vaatteiksi kelpaa mitkä tahansa hyvät säähänsopivat ulkoiluvaatteet. Kengiksi monille vaelluksille kelpaavat hyvin vaelluskengät, kumisaappaat tai ulkoilulenkkarit. Jos olet epävarma varusteidesi kelpaavuudesta jollekin retkelle, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään. Kysele myös kavereilta, jos heillä olisi varusteita lainaksi.
En ole liittynyt jäseneksi. Voinko silti osallistua yhden päivän sieniretkelle Nuuksioon?
Kyllä. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna vasta osallistuttaessa yön yli kestäviin tapahtumiin.
En ole ennen vaeltanut / retkeillyt / ollut metsässä. Uskallanko lähteä mukaan toimintaan?

Kaikki ovat tervetulleita Hydepakin toimintaan taitotasosta riippumatta. Lähes kaikki Hydepakin korkeintaan viikonlopun kestävät tapahtumat on suunnattu kaiken tasoisille retkeilijöille. Kävelyn ajaksi osallistujat jaetaan vielä ryhmiin toivotun kävelynopeuden ja matkan mukaan. Joillekin pidemmille vaelluksille tai melontaretkille vaaditaan hieman aikaisempaa kokemusta, mutta siitä mainitaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Monesti ennen pidempää vaellusta järjestetään myös lyhyempi viikonlopun mittainen harjoitusvaellus, jonne voi tulla keräämään kokemusta ja testaamaan varusteitaan.

Huomasin tämän yhdistyksen vasta neljännen opiskeluvuoden keväällä. Voinko liittyä mukaan kesken lukuvuoden?
Voit liittyä! Toimintaa järjestetään ympäri vuoden, joten ei ole väliä liitytkö mukaan syksyn alussa vai vasta myöhemmin.
Olen kiinnostunut vain pidemmistä vaelluksista. Voinko osallistua vain niille?
Voit.
Miten pääsen osallistumaan tapahtumien järjestämiseen?

Ota yhteyttä Hyden ja Teepakin hallituksiin (hallitus@hydepakki.fi), ja tule mukaan suunnittelukokouksiin. Voit myös tulla missä tahansa tapahtumassa kertomaan kiinnostuksestasi tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat järjestää päivätapahtuman, esimerkiksi uintireissun Nuuksioon tai rennon Mölkkypeli-illan, voit lähettää tapahtumasta tiedon jäsentemme sähköpostilistalle teepakki-jas@list.ayy.fi.