20190412-Harjoitusvaellus

Tervetuloa mukaan vaeltamaan keväiseen Teijon kansallispuistoon. Luvassa on rento vaellusviikonloppu metsässä kauniiden järvien ja maisemien parissa. Mukaan toivotetaan kaikki taitotasosta riippumatta, joten tule mukaan vaeltamaan. Kävelemme pienryhmissä kävelymäärän ja -vauhdin mukaan. Ilmoitautumisessa voi esittää toiveensa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä PäPan (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset) kanssa. Vuokraamme yhdessä bussin, jolla matkaamme kansallispuistoon. Lähtö on perjantaina 12.4. noin 17:30 ja paluu on sunnuntai-iltapäivällä. Tarkka varustelista lähetetään myöhemmin, mutta tarvitset kengät kävelyyn, vedenpitäviä ja lämpimiä vaatteita, ruokailuvälineet ja makuupussin, jonka comfort on nollan kieppeillä. Meillä on lainata jonkun verran makuupusseja ja -alustoja sekä telttapaikkoja. Esimerkiksi kaverilta voi lainata mikäli tarve on yli kapasiteettimme.

Reissu maksaa noin 40 euroa sisältäen ruoka- ja bussikulut. Tarkempi tieto annetaan myöhemmin. Muistathan, että yön yli reissuilla pitää olla jäsenmaksu maksettuna. Ohjeet löydät tältä sivulta.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 18.3. klo 12: https://goo.gl/forms/ZFdE3rDm5hUs1j7r1. Ilmoittautuminen on sitova.