19092019-Koli

Hydepakin syksyn ensimmäinen vaellus suuntautuu tänä vuonna Kolin kansallispuistoon. Lähde mukaamme viettämään pidennettyä viikonloppua Herajärven kierroksen, syksyn värien, ja toivottavasti hyvän sään merkeissä!

Lähdemme junalla Helsingistä kohti Joensuuta torstaina 19.9. kello 16 jälkeen. Joensuusta otamme bussin Kolille, ja perille pääsemme arviolta kello 22 aikoihin. Paluumatkalle lähdetään maanantaina 23.9. aamulla, niin että ehdimme Helsinkiin maanantai-illaksi. Aikaa vaeltamiseen jää siis kolme täyttä päivää. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan osallistujille lähempänä reissua.

Reitti on hyvin merkattu, ja täten helppo seurata. Maasto on kuitenkin paikoin haastavaa, joten tälle reissulle tarvitset hieman vaelluskokemusta. Reittivaihtoehtoja on kolme: 1) Herajärven pohjoisosan kierros – noin 35 km, 2) koko Herajärven kierros – 61 km, ja 3) koko Herajärven kierros + ylimääräinen reitti, sisältäen kaksi vesistön ylitystä – noin 70 km. Jokaisen reitin varrella ja lähistöllä on näkemisen arvoisia paikkoja, joten voitte ryhmäsi kanssa myös sopia vaihtoehtoisista reiteistä. Huomaathan, että reiteille päästäksemme kävelemme muutaman kilometrin paikasta, jonne bussi meidät jättää. Näin ollen vaihtoehdot 2 ja 3 soveltuvat vain kokeneille vaeltajille, jotka tietävät pystyvänsä kävelemään yli 20 km päivässä rinkka selässä.

Vaellamme 4-6 henkilön ryhmissä. Ryhmät jaetaan ilmoittamienne reittien ja muiden toiveiden perusteella. Kukin ryhmä suunnittelee ruokansa ja muut käytännön asiat itsenäisesti. Lista tarvittavista varusteista jaetaan myöhemmin osallistujille.

Pidämme osallistujille tapaamisen ennen reissua viikolla 37. Tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä.

Ilmoittautumislomake on nyt auki, ja sulkeutuu 31.8. Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, emme valitettavasti pysty palauttamaan maksuasi, mikäli olemme jo ostaneet matkaliput. Maksun ensimmäinen erä on 50 e, ja se maksetaan Teepakin tilille ilmoittautumisen yhteydessä. Toisesta maksuerästä ilmoitetaan osallistujille, kun kaikki matkaliput on ostettu. Lopulliseen hintaan (60-100 e) vaikuttavat junalippujen hinta, opiskelija-alennukset ja osallistujien lukumäärä. Maksa seuraavien ohjeiden mukaan:

Saaja: Polyteknikkojen partioklubi Teepakki ry
Tilinumero: FI31 6601 0003 2436 64 (Ålandsbanken-Tapiola, BIC: AABAFI22)
Viesti: ”Koli hike, first part” + oma nimesi
Määrä: 50 e

Reissulle osallistuminen vaatii myös joko Hyden tai Teepakin jäsenyyden. Mikäli et vielä ole jäsen, muistathan maksaa 5 e jäsenmaksun ennen vaellusta.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, laita rohkeasti sähköpostiviesti sekä Tatjanan että Veeran osoitteisiin. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Toivottavasti nähdään vaelluksella!