09082019-Kaaosvaellus

Hydepakin jo kerran järjestetty perinteinen KAAOSVAELLUS suuntaa tänä vuonna hämmennyksen valtakuntaan Haukkalammelle, Nuuksioon! Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää kesää kuin retoriset kysymykset sekä muiden retkeilijöiden hämmentäminen?

Kaiva matkalaukkusi tai muu käytännöllinen kuljetuskapine ja tuo luksus metsään! Kokemuksella voimme kertoa, että kynähame on kätevin vaatekappale ja korkokengät ovat parhaat illalliskengät. Mauton kravatti ja vyölaukku vain parantavat tunnelmaa. Joten sullo äkkiä painavimmat elektroniset vimpaimesi laukkuun ja lähde mukaan ikimuistoiselle retkelle. Muista kuitenkin jättää turhat retkeilyvarusteet kotiin, jos mikroaaltouuni ei muuten mahdu mukaan!

Lähdemme perjantaina 9.8. matkaan 16:57 Helsingistä lähtevällä junalla ja palaamme joskus lauantaina. Älä epäröi myöhästyä! Muistathan leimata C-lisävyöhykelipun vasta junassa aiheuttaen tungoksen lippulaitteelle. Mikäli tulet kyytiin joltakin muulta asemalta, unohda mainita siitä. Retkelle voi tulla tai lähteä myös omia aikojaan, kunhan siitä ei ilmoita etukäteen.

Kuten ennenkin ruoka ei ole koskaan kärsimystä vaan upean hienoa. Ruoan nauttiminen ei myöskään ole kärsimystä. Hintaa ruoalle tulee 5-10 euroa riippuen mitä ostamme mukaan.

Tyylikkäät ruokailuvälineet ja -ratkaisut saavat kunnioitusta, joten älä emmi ottaa aurinkovarjoa, retkituolia ja -pöytääsi mukaan. Omat hienoakin hienommat snacksit matkaan. Vain tyylitajuton syö muoviastioista!

Oletko aina halunnut tietää elämän tarkoituksen? Tule ja selvitä!

Mikäli täriset innosta ja haluat jo hypettää tapahtumaa, virittäydy tunnelmaan katsomalla liitteistä viime vuoden fiilistelykuvia! Mäet ovat liikaa.

Tapahtumaan voi ilmoittautua lähettämällä kirjeen Tatjanalle tai jättää ilmoittautumatta kokonaan. (Huomioithan kuitenkin, että ruokaa on varattu vain ajoissa lomakkeen kautta ilmoittautuneille.) Lomake on tässä. Katso lomake edellisestä lauseesta.

Osallistujien kommentteja viime vuodelta: “Aivan kamalaa.” “Eikö meillä siis oo yhtään vettä?” “Mulla on paha olo, haluan kotiin.” ”Aivan liikaa muurahaisia.”